Viool en ballet komen samen in Zonnehuis Zuidhorn

0
369

ZUIDHORN – Violiste Oktje Lambermont heeft samen met balletschool Haren afgelopen zaterdag een voorstelling gegeven in Het Zonnehuis in Zuidhorn. Oktje geeft al 20 jaar vioolles aan kinderen, Maartje Witteveen van Ballet School Haren geeft elke zaterdag les in Noordhorn in de gymzaal aan de Oosterweg, aan kinderen van 4 tot 12 jaar in verschillende groepen. Voor beide groepen was het een hele uitdaging om samen een voorstelling te geven.  “Het is nog best lastig om een speelbaar stuk te vinden wat ook geschikt is voor de ballerina’s.” aldus Oktje. Dat dit meer dan gelukt is bleek wel uit het feit dat de zaal in het Zonnehuis zaterdag vol zat met trotse ouders, opa’s en oma’s, maar ook bezoekers die een kijkje kwamen nemen. Dat vraagt om een vervolg!