Spectaculaire zevende editie MuntjePOP in Munnekezijl

0
136

MUNNEKEZIJL – MuntjePOP ontstond zeven jaar geleden aan de bar, toen het idee werd geopperd een feestje te houden in de net aangeschafte tent. Anno 2019 trekt men nog steeds van heinde en verre naar Munnekezijl voor het altijd verrassende programma van het festival. Met namen als De Suskes, The Spectacles en de Fryske King stond het programma dit jaar als een huis. Voor de zevende editie had de organisatie alles uit de kast gehaald om er een knallend feest van te maken. Om 20.00 uur gingen de tentdeuren open en werd het programma feestelijk geopend. Ook dit jaar ging het dak van de tent eraf. Tot in de late uurtjes werd er door gefeest in Munnekezijl. De organisatie kan terug kijken op wederom een succesvolle editie van MuntjePOP. Op naar de achtste editie!