Hilly Buma winnaar van Spavo Award

0
950

SURHUISTERVEEN – Hilly Buma heeft dit weekend de Spavo Award uitgereikt gekregen. De baritonspeelster van brassband Blaast de Bazuin uit Surhuisterveen kreeg het kleinood tijdens het jaarlijkse Spavo Spring Concert. “Hilly is fanatiek en een échte muzikante’’, zo vertelde voorzitter Joop Atsma van de Vereniging Spavo. “Ze speelt bij Blaast de Bazuin, maar daarnaast is ze ook lid van It Heideblomke uit Harkema.’’ Hilly deed met Blaast de Bazuin mee aan het Spavo Spring Concert en vervulde daar één van de hoofdrollen. Samen met de andere baritonspeelster Hilly Visser en bugelspeelster Annamarije Zondervan bracht ze een prachtige vertolking van I Have A Dream van Abba ten gehore. De Spavo Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een talentvolle muzikant, als aanmoedigingsprijs.