Poiesz Grootegast helpt Dörpstuun plannen realiseren

0
1097

GROOTEGAST –  De plannen voor de Dörpstuun in Grootegast krijgen steeds meer vorm! Er ligt al een ontwerp klaar van hovenier Mark Moes, waarbij rekening is gehouden met meerdere doelgroepen. Supermarkt Poiesz draagt een steentje bij met hun spaaractie voor tuingereedschap, waarop de Dörpstuun mag inspelen. Bij aanschaf van de dagelijkse boodschappen worden spaarzegels verstrekt, waarmee met korting tuingereedschap kan worden aangeschaft. Klanten die zelf niet sparen met de actie kunnen in de winkel hun zegels doneren aan de Dörpstuun. Tijdens de ondernemersbeurs in Grootegast op 16 mei zal met medewerking van hovenier Mark Moes het toekomstige proces aan belangstellenden worden voorgelegd. Twee dagen later staat de Dörpstuun met hun groene kraam op de jaarmarkt in Grootegast.