Prijsuitreiking bij Tennisvereniging De Noord Grootegast

0
1310

GROOTEGAST – Onlangs werd bij de tennisvereniging De Noord in Grootegast de jeugd sponsoractie van de Poiesz Supermarkten afgesloten. Een ieder die 25 of meer munten doneerde kon zijn of haar naam en telefoonnummer noteren en meedingen naar drie mooie prijzen. Door deze verloting te organiseren had niet alleen de tennisvereniging prijs, maar ook de klanten van de Poiesz. Myra Eeken nam de waardebon voor een ontbijt voor twee personen in ontvangst, welke zij kan besteden op een dag naar keuze. Ineke Douma kan haar voeten laten verwennen of  kiezen voor een lichaamsmassage of voetreflex behandeling. Zij heeft een cadeaubon gewonnen en mag deze besteden bij Pedicure Friesland. Lucienne van Ommen mag van 1 mei t/m 31 augustus gebruik maken van de tennisbanen, omdat zij een zomertennisabonnement heeft gewonnen. De tennisvereniging zelf mocht tijdens het Poieszgala een cheque ter waarde van 760 euro in ontvangst nemen.