Zes medailles voor Adonis Sportacrobatiek tijdens Open Fries Kampioenschap

0
1239

SURHUISTERVEEN – De tiende editie van het Open Fries Kampioenschap Acrogym werd zaterdag 20 april 2019 georganiseerd in de Surventohal te Surhuisterveen. Dit toernooi wordt jaarlijks gehouden voor verschillende niveaus en leeftijdscategorieën, van beginnende acrogymnasten tot en met de gevorderden in de C-lijn. Veel acrobaten uit de wijde omgeving lieten hun oefening zien. Een leuke manier voor sporters om wedstrijdervaring op te doen en te stralen voor ouders, familie en vrienden. Voor sommige teams is het de laatste wedstrijd samen terwijl het voor andere teams een mooie repetitie is voor de halve finale. Adonis Sportacrobatiek ging met maar liefst zes medailles naar huis: drie keer goud, twee keer zilver en één keer brons.