Kindervoorstelling ‘Het land van Waai’

0
183

ZUIDHORN – Het Zuidhorner Amateur Toneel (ZAT) speelt overdag op donderdag 13 juni en vrijdag 14 juni voor scholieren van de basisscholen “het land van Waai” geschreven door Herry Cornelius en geregisseerd door Roelof Croeze. Twee scholieren komen door een storm  in het land van Waai terecht. Het is een land waar het altijd waait, maar plotseling is de wind weggevallen. Het hele land is in rep en roer want de wind machine is uitgevallen. Iedereen komt klagen bij de koningin en de minister van windzaken zit met zijn handen in het haar. De scholieren speuren mee hoe dit heeft kunnen gebeuren en brengen het tot een goed eind. De laatste jaren spelen kinderen ook mee in de voorstelling en speciaal is dat dit jaar enkele kinderrollen worden gespeeld door volwassenen en enkele rollen van volwassenen door kinderen. Dit geeft een extra leuk effect aan deze voorstelling. De uitvoeringen voor de schooljeugd is op donderdag 13 en vrijdag 14 juni om 10.00 uur in zalencentrum Balk. De aanvang van de voorstelling op vrijdag 14 juni is om 19.30 uur, tevens in zaal Balk. De voorstelling duurt ongeveer 75 minuten. Kaarten (kinderen 2,50 euro en volwassenen 3,50 euro) verkrijgbaar aan de zaal.