Geduld en succes bij sportviswedstrijd Noordhorn

0
92

NOORDHORN – Afgelopen zaterdag werd langs de oevers van het Van Starkenborghkanaal tussen Aduard en Noordhorn weer een viswedstrijd georganiseerd  door de Organisatie Sportvisserij Groningen Drenthe. Ondanks dat het zomerse weer even op zich liet wachten, weerhield dat de deelnemers er niet van om ’s ochtends hun stekje langs het kanaal op te zoeken en hun dobber in het water te laten. Vervolgens was het wachten geblazen, en gelukkig klaarde de lucht langzaam maar zeker op. Het geduld van de sportvissers werd voor velen beloond met een mooie vangsten, want er werd heel wat binnen gehengeld en de netten raakten op die manier langzaam maar zeker vol.  Terwijl de boten nog langs voeren, haalden de sportvissers aan het eind van een geslaagde dag hun hengels tevreden uit het water.