Succesvolle roadshow LMB Oldenburger Lutjegast

0
535

LUTJEGAST – Afgelopen maandag 15 juli was de Deutz-Fahr Roadshow ‘Tour du Benelux’ bij mechanisatiebedrijf LMB Oldenburger  te Lutjegast. Tijdens de Roadshow konden klanten en belangstellenden de nieuwste tractoren van Deutz-Fahr bekijken. Ook was er de mogelijkheid om met de machines mee te rijden. Dit in het kader van ‘Drive it to believe it’. Belangstellenden konden machines uitproberen van de compacte Deutz-Fahr 5D Keyline tot aan de Deutz-Fahr Agrotron 9340 TTV met 336 pk. Ook kon men kennis maken met het programma van Giant shovels, Pöttinger hooibouwmachines en de Kuhn rondebalenpers met foliebinding. Er kan worden teruggekeken op een geslaagde dag waarbij vele belangstellenden onder het genot van een hapje en drankje kennis konden maken met het hele programma van LMB Oldenburger.