Bezoekers genieten van zonovergoten Jaarmarkt in Niekerk

0
334

NIEKERK – Een jaarmarkt zoals bijna geen enkel dorp heeft: de Jaarmarkt Niekerk-Oldekerk-Faan. Afgelopen zaterdag werd –ie voor de 39e keer gehouden in Niekerk. Opnieuw kon de markt rekenen op honderden bezoekers uit de wijde regio. Logisch ook. Er valt namelijk altijd van alles te beleven in hartje Niekerk. Behalve oude meuk, tierelantijnen, streekproducten en andere spullen op de warenmarkt, genoten jong en oud van muzikale optredens, straattheater en allerlei rariteiten. Samen met het heerlijke zomerweer dé ideale ingrediënten voor een dagje uit. Volgend jaar is de organisatie van plan om er nog een schepje bovenop te doen. Dan viert de immens populaire jaarmarkt namelijk haar 40-jarig jubileum. De bedoeling is om het programma nóg verder uit te breiden met muziek en theater.