Graffiti-tekeningen op de buitenmuur

0
319

DOEZUM/GROOTEGAST– Afgelopen zaterdag werden de winnende tekeningen van de graffitiwedstrijd op de muur gespoten van zwembad de Woldzoom. De 14 winnende kinderen mochten de ervaren spuiters mee helpen om de tekeningen in te kleuren. Voor het begin van het zwemseizoen is er een tekenwedstrijd gestart. Tijdens de zwemvierdaagse konden de kinderen ook  nog tekeningen maken en inleveren. Op de laatste avond hebben de graffiti spuiters de tekeningen uitgekozen. Naast het tekenen voor de buitenmuur waren er ook allerlei andere activiteiten. Zoals archery tag, varen in echte botsbootjes, spijkerbroek hangen, schat duiken, klimmen en met glans van de schans in zelfgemaakte bootjes en met gewone banden. Ongeveer 280 deelnemers zwommen hun  banen in het bad en werden beloond met een mooie medaille. Op de laatste avond wordt er traditie getrouw  het lootje getrokken voor een gezinsabonnement voor volgend jaar.  De winnaar was Roy van Wijk, hij en zijn familie kunnen volgend jaar gratis zwemmen. Het was weer een geslaagde week met activiteiten, met als slot een mooi geschilderde muur. Dus kom allen kijken en geniet nog tot en met vrijdag 13 september van het zwembad.