Eerste Monster Outlet Saturday Surhuisterveen groot succes

0
136

SURHUISTERVEEN – Afgelopen zaterdag was de eerste Monster Outlet Saturday in Surhuisterveen. Een bijzonder evenement, waarbij winkeliers hun allerlaatste zomeritems voor spotprijzen van de hand deed. “Normaal gesproken verdwijnen de laatste zomerartikelen naar het magazijn, maar nu hebben we er een evenement van gemaakt”, vertelt Bernard Baron van Van der Lijn Wereldmode. “Klanten konden onze items kopen voor heel scherpe prijzen met kortingen tot wel 90 procent”. De Monster Outlet Saturday werd ontzettend druk bezocht. De hele regio liep uit om te profiteren van de aanbiedingen, maar ook voor vermaak. Voor kinderen was er namelijk ook van alles te beleven. Zo waren er dino’s, poffertjes, een luchtkussen en suikerspinnen. Naast dat winkeliers hun aanbiedingen aanboden, konden ook particulieren meedoen. Zij konden deelnemen aan een heuse ‘kofferbak verkoop’. “Het is de bedoeling dat de Monster Outlet Saturday uitgroeit tot een terugkerend fenomeen, met vermaak voor het hele gezin. De eerste editie was in ieder geval een grandioos succes”, aldus Baron.