Sportievelingen Surhuisterveen in actie tijdens Super Survival

0
142

SURHUISTERVEEN – Een schitterende, sportieve opgave voor alle leeftijden afgelopen zaterdag in Surhuisterveen, waar de Super Survival plaatsvond. In en om Zwembad Wettervlecke was door survivalclub Kootstertille, in samenwerking met het zwembad zelf, een uitdagend parcours uitgezet. De snelste jongens en meiden gingen aan het eind van de middag de strijd met elkaar aan en deden hun best om het parcours in de snelst mogelijke tijd af te leggen. De winnaars bij de vrouwen en mannen ontvingen beide een mooie prijs. Vele inwoners van Surhuisterveen kwamen op het spektakel af. Bij de hindernissen stonden voor de veiligheid vrijwilligers klaar om de deelnemers te adviseren. Aan het eind van de Super Survival ontvingen alle deelnemers een diploma met naam en tijd.