Zwembad Wettervlecke sluit met veel vertier zwemseizoen af

0
108

SURHUISTERVEEN – Afgelopen zaterdag konden zwemmers voor de laatste keer dit jaar het water induiken bij Zwembad Wettervlecke in Surhuisterveen. Het zwemseizoen 2019 werd met veel vertier afgesloten. In de ochtend doken eerst nog vele zwemmers in het water om te proberen hun zwemdiploma te behalen. Het belangrijkste gebeuren van het seizoen, niet alleen voor de kinderen, maar ook voor het zwembadpersoneel. Toen de zwemdiploma’s in ontvangst waren genomen kon de feestelijke afsluiting beginnen. Ter gelegenheid van de laatste zwemdag was er onder andere een grote superglijbaan en disco. Jong en oud vermaakten zich in en rondom het zwembad. Tot slot werden eveneens de medailles uitgereikt, die behaald konden worden tijdens diverse activiteiten van het zwembad dit seizoen, zoals de Wandel- en Zwem 4 daagse, Wettervlecke-Run, Fiets 2 daagse en Super Survival. Alle topsporters die hieraan deelnamen, ontvingen zo’n prachtige supermedaille.