Mevrouw Zandberg-Brouwers neemt afscheid van ReumaNederland

0
100

GERKESKLOOSTER – Na 33 jaar inzet voor ReumaNederland nam mevrouw S. Zandberg-Brouwers onlangs afscheid als organisator van de ReumaCollecte in Gerkesklooster. Een behoorlijke mijlpaal die ReumaNederland niet zomaar aan zich voorbij liet gaan. Afgelopen week werd mevrouw Zandberg verrast met een bos bloemen en wat lekkers. Na de collecte van 2018 is mevrouw Zandberg wegens haar gezondheid gestopt als organisator van de collecte en heeft ze de bus en de organisatie overgedragen aan mevrouw H. Meetsma uit Buitenpost. Hiermee bestiert mevrouw Meetsma nu zowel de collecte in Buitenpost alsook de collecte in Gerkesklooster-Stroobos. “In 33 jaar zie je veel veranderen”, laat Hilda Sobel van ReumaNederland weten. “Het dorp groeit, de agenda’s worden drukker en voller en de collecte zelf vraagt meer aandacht en organisatie. Ondanks deze veranderingen heeft mevrouw Zandberg het elk jaar steeds weer voor elkaar gekregen om de collecte goed te laten verlopen. Door haar uitgebreide netwerk en eigen enthousiasme lukte het steeds weer om alle routes gelopen te krijgen. Dat zien wij als ReumaNederland terug in de stabiele opbrengsten die elk jaar behaald zijn in Gerkesklooster”. De dank vanuit ReumaNederland voor mevrouw Zandberg is ontzettend leuk. Een ‘verlaat’ bedankje was daarom ook zeker op zijn plaats en werd zeer gewaardeerd.