Zuidhorners laten dorp zien tijdens ‘Kom in Zuidhorn dag’

0
98

ZUIDHORN – Afgelopen zaterdag vond de zesde editie van de ‘Kom in Zuidhorn dag’ plaats in Zuidhorn. Verschillende bedrijven, verenigingen, sportclubs en hobbyisten presenteerden zich in de kern van het dorp. Vele inwoners en andere belangstellenden kwamen naar het centrum om te kijken wat Zuidhorn te bieden heeft op het gebied van sport, ontspanning, cultuur, winkelen en bedrijven. Mede dankzij de prima weersomstandigheden werd het een prachtige dag voor het dorp. Naast de verschillende kraampjes en activiteiten werd er door verschillende muzikale Zuidhorners ook gezorgd voor de muzikale omlijsting. Verder konden bezoekers genieten van demonstraties en presentaties van verschillende verenigingen. Het was een fantastische dag waarop Zuidhorn zich van zijn beste kant heeft laten zien.