Home Voorpagina Groningen Raketten, treinen, bussen en raceauto’s tijdens Kinderboekenweek in Bibliotheek Zuidhorn

Raketten, treinen, bussen en raceauto’s tijdens Kinderboekenweek in Bibliotheek Zuidhorn

0
Raketten, treinen, bussen en raceauto’s tijdens Kinderboekenweek in Bibliotheek Zuidhorn

ZUIDHORN – Afgelopen week konden kinderen in de bibliotheek van Zuidhorn terecht voor het maken van een eigen fantasievoertuig. De activiteit werd door de bibliotheek georganiseerd in het kader van de Kinderboekenweek. Vele kinderen kwamen naar de bibliotheek toe om verschillende voertuigen maken. Ze konden hun fantasie de vrije loop laten en maar maken wat ze wilden. Zo kwamen onder andere diverse raketten, treinen bussen en prachtige raceauto’s voorbij. Voor deze gelegenheid hadden vrijwilligers van de bibliotheek ook zelf een grote kartonnen raceauto in elkaar geknutseld. Aan de leerlingen was het de taak om deze te voorzien van mooie kleurtjes en vele slingers. Nadat het fantasievoertuig in elkaar geflanst was, konden de kinderen het natuurlijk niet laten om er mee te spelen. En dat kon! Het er zelf in rijden ging alleen een beetje lastig.