Home Voorpagina Groningen De eerste week van Ard van der Tuuk

De eerste week van Ard van der Tuuk

0
De eerste week van Ard van der Tuuk

STREEK – De eerste week van Ard van der Tuuk als eerste kroonbenoemde burgemeester van de gemeente Westerkwartier zit er weer op. Vanuit zijn werkkamer in Grootegast is de burgemeester de afgelopen dagen druk bezig geweest om zich in het nodige papierwerk te verkennen. Daarnaast heeft hij ook al de nodige dorpen bezocht. Zo is hij onder andere al naar Niehove geweest, heeft hij een aantal jubilerende echtparen bezocht in Zuidhorn en loste de burgervader afgelopen zaterdag het startschot voor de Survivalrun in Boerakker. De komende weken duikt de burgemeester verder het gebied in, als hij zijn kennismakingstour door de gehele gemeente start. Zo reist hij onder andere naar Marum, Nuis, Niebert, De Wilp, Zevenhuizen, Oldehove, Ezinge, Garnwerd en Feerwerd. Er komen dus drukke, maar leuke weken aan voor de eerste kroonbenoemde burgemeester van het Westerkwartier.