Bezoekers struinen langs kraampjes in Zuidhorn

0
144

ZUIDHORN – Afgelopen vrijdag en zaterdag vond de jaarlijkse Bazaar en Goedzooimarkt plaats in Zuidhorn. Gedurende de twee dagen konden bezoekers heerlijks struinen langs de verschillende kraampjes. De organisatie lag in handen van de activiteitencommissie van de Gastkerk (PKN) in Zuidhorn. De vele bezoekers konden verschillende hebbedingetjes en tierelantijntjes kopen, zoals speelgoed, cd’s, boeken en elektrische apparaten. Ook was er een heuse kledingbeurs, waar men kleding kon uitzoeken voor het herfstseizoen. Ook de schiettent en het Rad van Avontuur konden natuurlijk niet ontbreken. Om het feest helemaal compleet te maken, werd er gezorgd voor een heerlijke maaltijd, denkende aan een pannenkoek en/of een kop erwtensoep. Uiteraard waren ook de kleinere snacks, zoals diverse broodjes, verkrijgbaar. De opbrengst van de activiteiten wordt besteed aan verschillende goede doelen.