Home Voorpagina Groningen Kinderen vermaken zich met bouwstenen in bibliotheken Westerkwartier

Kinderen vermaken zich met bouwstenen in bibliotheken Westerkwartier

0
Kinderen vermaken zich met bouwstenen in bibliotheken Westerkwartier

GROOTEGAST/ZUIDHORN – Tijdens de Herfstvakantie waren er in de bibliotheken van het Westerkwartier diverse activiteiten voor kinderen. Met name de bouwactiviteit, die op maandag 21 oktober plaatsvond in Zuidhorn en op vrijdag 25 oktober in Grootegast, trok vele belangstellenden. De kinderen vermaakten zich in de bibliotheken met Hubelino, Lego en Kapla. Allen diverse bouwstenen om fantastische voertuigen, knikkerbanen en gebouwen te bouwen. Tijdens de bouwmiddagen kwam er dan ook van alles voorbij. Van vliegtuigen tot auto’s en van huizen tot kastelen. De kinderen hadden zichtbaar veel plezier in hetgeen ze deden. Voor de één was het een makkie om de meest moeilijke bouwprojecten te maken, voor de ander was het al een uitdaging om tien stenen op elkaar te stapelen. De kinderen werden begeleid door verschillende vrijwilligers van de bibliotheken, waardoor iedereen een geslaagde middag heeft gehad.