Gezellige Spring- en Dressuurwedstrijden bij Manege Opende

0
331

OPENDE – Afgelopen week vonden er Spring- en Dressuurwedstrijden plaats bij de manage in Opende. Verdeeld over maandag 21, woensdag 23 en donderdag 24 oktober deden er in totaal 145 combinaties mee. Op de maandag was er één groep springen met twaalf combinaties. Ingrid de Jong kwam als winnaar uit de bus. Tevens was er een groep L1, gecombineerd met 2B proefje, waarbij Saskia Venema de beste was. Aan de L2 deden in totaal zes combinaties mee, waar Miranda Boersma er met de prijs vandoor ging. Tevens was er een groepje van zes combinaties, die een B proef zonder galop deden. De winnaar: Femke de Boer. De overige winnaars waren Isa Duursma (B proef), Rosalie Peeters (Bixie AA1), Jolijn Notebomer (Bixie A4), Helena Donker (L2), Ineke van der Velde (L1), Fenne Pool (proefje zonder galop), Laura Alberts (B proef), Tessa Veenstra (Bixie), Leezette King (Bixie), Jacoba Kamminga (springen), Femke Wedzinga (springen), Lotte van Dam (L1), Femke Pama (B proef zonder galop), Linda Land (B proef), Kaj Noordbruis (Bixie) en Mila Frankena (Bixie). Tussen de wedstrijden door konden de deelnemers een potje touwtrekken, waarna de prijsuitreiking van de spring- en dressuurwedstrijden volgde. Alle deelnemers gingen naar huis met een mooie rozet en een broodtrommel met het logo van Manege Opende.