Meezingconcert Popkoor Hadewijn op 8 november

0
51

OPENDE – Op vrijdag 8 november geeft Popkoor Hadewijn uit Grijpskerk een avondvullend meezingconcert in het Barontheater in Opende. Vanaf 20.00 uur kunnen de bezoekers genieten van het optreden van het koor, van de band Sixperience en wordt een ieder van harte uitgenodigd om met alle bekende nummers mee te zingen.
Onder leiding van dirigente Sigita Zurauskaite zingt popkoor Hadewijn nummers van onder andere Amy Winehouse, Dusty Springfield, Justin Timberlake en Robbie Williams. Na afloop speelt coverband Sixperience door voor een swingende afterparty. Toegangskaarten voor deze avond bedragen €7,50 per stuk en zijn verkrijgbaar via de website van het Barontheater: www.barontheater.nl. Popkoor Hadewijn (Grijpskerk) bestaat uit ongeveer 25 enthousiaste vrouwen met een liefde voor muziek. Hun repertoire bestaat uit een mix van popmuziek en internationale liedjes. Sigita Zurauskaite, afkomstig uit Litouwen, is dirigente van het vrouwenkoor. Zij kwam naar Nederland om een opleiding aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen te volgen. Tegenwoordig dirigeert ze meerdere koren en heeft ze een internationaal Vocaal Kwartet.