Messiah the Musical in Grootegast trekt veel bezoekers

0
98

GROOTEGAST – Afgelopen zaterdag was ‘Messiah the Musical’ te zien in de Goede Herderkerk te Grootegast. Vele bezoekers kwamen op het evenement af. De musical is een project van dirigent Tore W. Aas van het Oslo Gospel Choir. Het stuk werd uitgevoerd door Interkerkelijk Gospelkoor El Shaddai uit Lopik. Deze groep bestaat uit 65 enthousiaste koorleden en een eigen gospelband. Het koor wordt geleid door dirigent Leon van Veen. Bezoekers van Messiah the Musical konden genieten van een prachtige voorstelling over het leven van Jezus, van Zijn geboorte tot aan Zijn Hemelvaart. Maar liefst honderd medewerkers verlenen hun medewerking aan de productie van de musical. Naast de fantastische verhaallijn van de musical konden de aanwezigen ook smullen van de 21 Engelstalige nummers die werden gezongen. De bezoekers werden door de combinatie van de verhaallijn en de liederen meegenomen in het levensverhaal van Jezus.