InBeeld – Paul Olijve

0
293

BUITENPOST – Paul Olijve legt zijn functie als voorzitter van voetbalvereniging Buitenpost per direct neer. Dat maakte hij vrijdagavond tijdens de algemene ledenvergadering bekend. In eerste instantie zou Olijve het voorzitterschap doorzetten tot zich een vervanger aandiende. Door recente ontwikkelingen komt het afscheid eerder. “Laten we het erop houden dat een bepaalde instantie mijn plezier als vrijwilliger naar nul heeft gebracht. Daar bedank ik voor. Het heeft niets met onze club en mijn liefde daarvoor te maken”, liet Olijve weten. De inmiddels oud-voorzitter heeft zich ruim veertig jaar ingezet voor de club. De laatste acht jaar als voorzitter van VV Buitenpost. Met zijn bedrijf De Haan Westerhoff is hij ook hoofdsponsor van de club. De voetbalclub uit Buitenpost heeft de afgelopen jaren veel bereikt. De enthousiaste en betrokken leiding van de voorzitter heeft daar zeker aan bijgedragen. “Uiteraard doe je dat samen, als club”, zegt Olijve. “Inzet op jeugdbeleid, een accommodatie die top is, met een kunstgrasveld en een nieuwe kantine. Bovendien jeugdteams die het goed doen, een zondagselftal en ons eerste elftal in de hoofdklasse. Allemaal resultaten waar we trots op mogen zijn”. Het is volgens Olijve mooi om te zien hoe voetbal leeft in Buitenpost. “Ons jeugdbeleid werpt zijn vruchten af, daarover krijgen we veel complimenten van andere verenigingen”, aldus Olijve.