Nieuwe fase ‘t Roblespark in Grootegast

0
48

GROOTEGAST – De nieuwbouwwijk ‘t Roblespark in Grootegast breidt verder uit. In ’t Roblespark verrijzen moderne woningen met alle comfort van deze tijd, maar met een duidelijke knipoog naar het verleden. Er wordt gebouwd in de bouwstijlen uit de jaren ‘20 en ‘30. Zo ontstaat er samenhang tussen de bebouwing en de omgeving, wat de kwaliteit van de woonwijk ten goede komt.

De nieuwste fase 2A van ‘t Roblespark wordt gebouwd in de luxe en frisse stijl van de Amsterdamse en Delftse school. Hier is nieuw aanbod van royale kavels voor vrijstaande woningen. De kavelgrootte varieert van 315 tot 710 m2. Aan de Lignelaan en Stadhouderslaan (fase 2A) zijn nog enkele kavels beschikbaar voor de bouw van een vrijstaande woning. Ook komen er diverse twee-onder-een-kapwoningen van diverse aanbieders.

Dromen van een stijlvolle woonplek in een historische, groene omgeving? In ‘t Roblespark kan men landelijk wonen, maar zijn ook alle voorzieningen dicht bij huis. De woning uitstappen en men geniet van de Grootegastermolenpolder, een natuurgebied met onder meer Schotse Hooglanders, weidevogels en herten. Even boodschappen doen? Dan wandelt men in vijf minuten naar het centrum van Grootegast en in twintig minuten rijdt men naar Groningen of Drachten. Ook sportverenigingen, scholen, kinderopvang en andere voorzieningen liggen op een steenworp afstand.

Meer informatie over de kavels en woningen is te krijgen in de stand van de gemeente Westerkwartier op de beurs NieuwbouwXL (standnummer B1). Deze beurs is van vrijdag 15 t/m zondag 17 november 2018 in Martiniplaza (Groningen). De entree is gratis.

Informatie over het kavel- en woningaanbod is eveneens te vinden op www.westerkwartier.nl/roblespark.