Bakkerij Hamersma uit Grootegast in de prijzen

0
153

GROOTEGAST – Vorige week woensdag werden de jaarlijkse BakkersVakWedstrijden gehouden in Drachten. Bijna 200 bakkers uit heel Nederland leverden meer dan 2500 producten in, verdeeld over 40 klassen. Deze producten werden stuk voor stuk beoordeeld door een deskundige jury. Rinze Visser en Robert Renkema van Bakkerij Hamersma uit Grootegast deden mee aan de wedstrijden en lieten producten uit de bakkerij van Hamersma keuren in drie verschillende klassen.

In de klasse ‘stukswerk’ werden de gevulde koeken en notenkoeken van Bakkerij Hamersma beoordeeld met de hoogste score van alle bakkers die meededen aan de vakwedstrijden. De jongste medewerker van Bakkerij Hamersma, Visser, mocht de trofee in ontvangst nemen ten overstaan van een zaal vol met collega bakkers. Naast deze hoofdtrofee pakte Bakkerij Hamersma ook nog een tweede en derde prijs voor volkorenbrood en lichtmeergranenbrood.Al met al een knappe prestatie van de bakkers van Hamersma, die elke dag opnieuw het beste van het beste bakken. Nieuwsgierig naar de kwaliteit van de producten van Bakkerij Hamersma? Neem eens een kijkje bij de zaak die gevestigd is aan de Hoofdstraat te Grootegast.