Het Hooge Heem Grootegast volledig in winterse sferen tijdens Winterfair

0
112

GROOTEGAST – Afgelopen zaterdag was Woonzorgcentrum Het Hooge Heem in Grootegast volledig in winterse sferen. Van 14.30 tot 18.00 uur werd hier een heuse Winterfair gehouden. Vele bewoners en andere belangstellenden konden gedurende de middag snuisteren langs de verschillende stands met winterse- en kerstdecoraties, handwerk, mode en lekkernijen. Daarnaast konden de bezoekers genieten van live muziek en uiteraard was ook de beroemde Het Hooge Heem snert te koop. Ook andere lekkernijen waren verkrijgbaar bij de Het Hooge Heem bakt-kraam. Voor de bewoners van het woonzorgcentrum kan de winter nu echt beginnen. De winterdecoraties vlogen namelijk over de toonbank, waardoor de woningen van de bewoners inmiddels helemaal in de winterse sferen zijn. Ook Het Hooge Heem zelf is prachtig versierd met de nodige decoraties. Klaar voor de winter dus!