Jeugdteams TTV Buitenpost behalen kampioenschap

0
52

BUITENPOST – Zowel het eerste als tweede jeugdteam van Tafeltennisvereniging Buitenpost is afgelopen weekend kampioen geworden. Het eerste jeugdteam werd vol overmacht kampioen. In de tien wedstrijden behaalde Buitenpost maar liefst 84 punten. In de eindrangschikking bedroeg de voorsprong op naaste belager Actief Vries uiteindelijk dertien punten. Dankzij het kampioenschap promoveert het team, bestaande uit Sjouke Spijkerman, Ilse van der Ploeg, Michael Steendam en Yde Weistra, vanuit de Noordelijke Divisie naar het Nationale C-niveau. Ook het tweede jeugdteam van TTV Buitenpost werd ongeslagen kampioen en dat deed het in de tweede klasse, afdeling Noord. De titel werd al in de voorlaatste speelronde veiliggesteld. De acht wedstrijden leverde Buitenpost in totaal 65 punten op. Nummer twee van de ranglijst, het Kollumer Nordic, sloeg elf punten minder bij elkaar. Het team, bestaande uit Simon de Vries, Luca Messchendorp, Sjors Paauw, Rienk van der Bijl, Cas Paauw en Jaap Wouter Weterings, kijkt terug op een geslaagd tafeltennisseizoen.