InBeeld – Marcel Hiemstra

0
698

OPENDE – Trainer Marcel Hiemstra neemt na dit seizoen afscheid van vv Opende. Na overleg met de spelersgroep heeft Hiemstra besloten dat het na drie seizoenen bij vv Opende tijd is voor iets nieuws. Onder Hiemstra zijn leiding is er een verdere verjonging van de selectie doorgevoerd. Dit heeft er toe geleid dat de voetbalvereniging uit Opende met een zeer jong team steeds betere resultaten boekt, met vaak spectaculaire wedstrijden in een hoog tempo. Dit is terug te zien op de ranglijst en in de publieke belangstelling. Het bestuur en spelers van vv Opende kijken terug op een mooie tijd met Hiemstra en hopen dat er een mooie club op zijn pad komt. De voetbalvereniging uit Opende is inmiddels de zoektocht naar een nieuwe trainer begonnen. Momenteel staat het eerste elftal van vv Opende in de middenmoot van de vierde klasse B op zaterdag. Het seizoen begon slecht voor het team van Hiemstra. De eerste vier competitiewedstrijden werden allen verloren. Op 19 oktober boekten de Peenders een 6-1 overwinning, waarmee de weg omhoog werd ingezet. Zes opeenvolgende zeges maakten vervolgens plaats voor een nederlaag en een gelijkspel. Het is voor Hiemstra en zijn mannen te hopen dat dit na de winterstop weer wordt opgevolgd door een aantal overwinningen.