Burgemeester en kinderburgemeester delen flyers uit aan vuurwerkkopers

0
247

LEEK/STREEK – Burgemeester Ard van der Tuuk en kinderburgemeester Ilan den Haring deelden afgelopen zaterdagochtend flyers uit aan vuurwerkkopers in Leek. Met deze flyer wordt aandacht gevraagd aan de inwoners van het Westerkwartier om rekening met elkaar te houden tijdens het afsteken van vuurwerk: heb respect voor de hulpdiensten en steek geen knalvuurwerk in de buurt van mens en dier. Vuurwerk mocht sinds afgelopen zaterdag 28 december worden verkocht. In samenwerking met de verkooppunten in het Westerkwartier krijgen alle kopers een flyer mee. Het vuurwerk mag op 31 december afgestoken worden vanaf 18.00 uur ’s avonds tot 02.00 uur ’s nachts. De preventiecampagne was een samenwerking van Bureau Halt, Sociaal Werk De Schans, ambulance, brandweer, politie en de gemeente Westerkwartier.