Stichting Kluften en Waarden verwelkomt honderdste donateur

0
119

GRIJPSKERK – Onlangs kon de Stichting Kluften en Waarden uit Grijpskerk haar honderdste donateur inschrijven. In  het historisch archief van de stichting ontving Nathan Slangen uit Grijpskerk, uit handen van de penningmeester Hugo Luijken, zijn unieke donateurs bewijs. “Ik vind het belangrijk dat deze stichting de geschiedenis van Grijpskerk bewaart en daarover ook regelmatig naar buiten treedt “, zegt Nathan. “De lezing die de Stichting in november organiseerde over Eise Eisinga heeft mij zeker over de streep getrokken om donateur te worden”. Penningmeester Hugo vertelt: “Het voortbestaan van onze stichting is afhankelijk van donateurs. Deze mijlpaal is enerzijds een signaal dat ons werk wordt gewaardeerd en anderzijds is de groei van het aantal donateurs goed voor de financiële huishouding van de stichting. Deze honderdste aanmelding stimuleert hopelijk meer mensen om ook donateur te worden van de Stichting Kluften en Waarden”.