Welkom Dienst met Gilbert Thera & Sharon Kips

0
119

SURHUISTERVEEN – Op zondag 12 januari is in De Flambou te Surhuisterveen de eerste Welkom Dienst van het nieuwe jaar. De spreker is Gilbert Thera en de muziek wordt verzorgd door Sharon Kips en band. Sharon is bekend van het televisieprogramma X-Factor. Sinds 2010 zijn Gilbert en Sharon getrouwd en zijn zij samen met een groep vrienden de kerk ‘re:connect’ gestart in Haarlem. Gilbert vertelt tijdens de Welkom Dienst over het thema ‘Verwachting’. Het wordt een overdenking om te prikkelen en uit te dagen. Om te verwachten dat God in staat is om meer te doen dan dat men bidt of beseft. De Welkom Diensten zijn vernieuwende diensten van de PKN Surhuisterveen/Boelenslaan. Iedereen is welkom tijdens deze bijzondere, laagdrempelige en inspirerende diensten. Vanaf half 10 staat de koffie klaar. De dienst begint om 10.00 uur. De kinderen van 4–12 jaar kunnen naar hun eigen kinderkerk en oppas.