InBeeld – Edwin Prins

0
545

ADUARD – Voetbalvereniging Aduard 2000 heeft voor volgend voetbalseizoen een nieuwe hoofdtrainer vastgelegd. Edwin Prins komt over van FC Zuidlaren om het eerste elftal van de voetbalclub uit Aduard te gaan trainen. “We hadden een vacature open, waar meerdere kandidaten voor waren”, vertelt Alien Groothuis-Hofsink, voorzitter van Aduard 2000. “Uiteindelijk hebben we als bestuur, in samenspraak met een delegatie van de spelersraad en staf van het eerste elftal, besloten om met Edwin in zee te gaan. Hij heeft veel ervaring en vooral de gedrevenheid en passie voor voetbal spraken ons aan”. Prins is momenteel bezig aan zijn derde seizoen als trainer van FC Zuidlaren. Onlangs gaf hij aan een nieuwe uitdaging aan te willen gaan. Zijn hoogtepunt beleefde Prins vorig seizoen, toen het kampioenschap in de vierde klasse werd behaald. In Aduard volgt Prins Roy Kamps op, de huidige trainer van de eerste selectie. Onlangs maakte hij, samen met het bestuur, bekend Aduard 2000 na dit seizoen te verlaten. De ambitie die Kamps had voor de komende periode werd volgens het bestuur niet opportuun geacht. “We maken dit seizoen af met Roy en kijken dan uit naar een mooie samenwerking met Edwin. Bij de vereniging spelen, met betrekking tot de jeugd en het clubhuis, behoorlijk wat vernieuwingen. Edwin zijn uitdagende karakter past daar uitstekend in”, aldus Groothuis-Hofsink.