Winter Westerkwartier Toernooi vervolgd in Niekerk, Grootegast en Grijpskerk

0
70

NIEKERK/STREEK – Afgelopen zaterdag heeft de achtste editie van het Winter Westerkwartier Toernooi (WWT), dat vorige week van start was gegaan, een vervolg gekregen. In Niekerk en Grootegast namen de JO13 teams van verschillende voetbalverenigingen uit het Westerkwartier het tegen elkaar op. In Grijpskerk stonden diverse wedstrijden van de MO17 teams op het programma. Het Winter Westerkwartier Toernooi is opgezet door een samenwerking van de clubs Fc Grootegast, OKVC, VV Grijpskerk, VV Niekerk, VV Opende, VV Westerkwartier, VEV’67 en SV Marum. Het doel hiervan is om de jeugdleden binnen deze verenigingen meer voetbal dicht bij huis te bieden in de wintermaanden. De gehele maand januari worden de wedstrijden op diverse locaties afgewerkt.