Abbe Borger nieuwe voorzitter H&I Surhuisterveen

0
11

SURHUISTERVEEN – Abbe Borger is de nieuwe voorzitter van de Vereniging van Handel & Industrie (H&I) Surhuisterveen. Borger kreeg de voorzittershamer overgedragen van Ale Procee. Procee vervulde die taak de afgelopen vier jaar. Borger is in het dagelijks leven bedrijfsleider bij de Albert Heijn in Surhuisterveen. Eerder werkte hij bij dezelfde supermarkt, maar dan in Zuidhorn. In die plaats was hij ook voorzitter van ondernemersvereniging Zakenkring Zuidhorn. Eerder was Borger ook al actief in Surhuisterveen. Hij begon namelijk zijn professionele carrière in dezelfde supermarkt. Borger kijkt enthousiast vooruit naar de komende periode bij H&I. “Er is een meerjarenplan met doelen en kortgeleden werd een bidbook uitgebracht over Surhuisterveen. Dat ziet er mooi uit’’, vertelt hij. “We zijn in het bestuur op dit moment druk bezig met de reconstructie van het centrum van Surhuisterveen.’’ Borger maakte de afgelopen anderhalf jaar al deel uit van het bestuur van H&I. “We doen het als bestuur samen, maar hebben ook korte lijnen met ondernemers die niet zelf in het bestuur zitten. Mensen lopen binnen voor een kopje koffie en die contacten zijn heel waardevol.”