Olav Reigersberg pakt zilver op NK taekwondo

0
458

ADUARD – Afgelopen zaterdag is Olav Reigersberg uit Aduard op de tweede plek van het NK taekwondo geëindigd in Den Haag. Hij kwam in de finale drie punten tekort om de titel op zijn naam te schrijven. Olav begon sterk met mooie achterwaartse trappen naar het hoofd, waarbij hij al snel met acht punten voor stond. “Helaas was ik in de tweede ronde even mijn focus kwijt en maakte ik fouten die ik niet meer op tijd kon herstellen,” aldus Olav. Toch een mooie prestatie voor de Aduader die vorig jaar nog het brons pakte. Olav maakt samen met zijn broers Isak en Lasse deel uit van de wedstrijdselectie van Kazemi Taekwondo Academie in Groningen. De academie werkt volgens een ‘lange termijn programma’, waarbij jonge sporters op een verantwoorde manier omgaan met hun talent, zodat ze goed voorbereid zijn op de toekomst. De sportschool heeft afgelopen december de Vrijwilligersprijs 2019 van de provincie Groningen gewonnen.