InBeeld – Oscar Lohuis

0
458

ZOUTKAMP – Op woensdag 5 februari is er in Zoutkamp een studieavond met ds. Oscar Lohuis, spreker voor Christenen voor Israël. Lohuis spreekt tijdens de studieavond over ‘de terugkeer van de Joden naar het Beloofde Land’. Op veel plaatsen in de Bijbel staan teksten die spreken van het opnieuw verzamelen van het volk van Israël in het land dat aan hen beloofd is. Wat is de betekenis daarvoor voor de wereld en voor de gemeente van Jezus Christus? Deze en andere vragen komen op 5 februari aan bod. De bijeenkomst vindt plaats in de Oude Kerk, in Zoutkamp. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Eveneens is er gedurende de avond verkoop van producten uit Israël. Ds. Oscar Lohuis was in het verleden verbonden aan de baptistengemeenten in Meppel en Emmeloord. Vanaf 2007 is hij vrijgesteld om zich helemaal te geven aan de Woordverkondiging als rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar. Lohuis spreekt regelmatig in kerken, hij verzorgt Bijbelstudies en schrijft columns in verschillende bladen. Lohuis: “De tijd waarin wij nu als Kerk van Jezus Christus leven vraagt om een serieuze overdenking van de plaats van Israël in Gods reddingsplan voor deze wereld”.