Medailles voor Set’m op in Gorredijk

0
93

GORREDIJK/AUGUSTINUSGA – Afgelopen zaterdag was de eerste plaatsingswedstrijd voor wedstrijdgroep vier in Gorredijk. Set ‘m op was hierbij aanwezig met vier turnsters. In de eerste ronde was het de beurt aan Mariska Veenstra. Veenstra moest het opnemen tegen maar liefst dertig deelnemers, maar dat weerhield haar er niet van een super wedstrijd te turnen. Ze heeft een topprestatie neergezet en eindigde op een prachtige eerste plaats! In de tweede ronde kwamen Eline Veen en Jannie de Beer op de turnvloer. Beide dames waren aan elkaar gewaagd. Ondanks een paar foutjes kreeg De Beer een mooie vierde prijs en Veen werd knap zesde. In de derde ronde was het de beurt aan Shenia Feenstra. Feenstra had vooral een hele mooie vloer en balk oefening, wat resulteerde in een derde prijs in een sterk deelnemersveld.