Leerlingen maken kennis met Terra Oldekerk

0
161

OLDEKERK – Vorige week hield Terra Oldekerk haar jaarlijkse Open Dag. Vele scholieren kwamen een kijkje nemen bij de middelbare school. “Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag”, vertelt Miranda Bos van Terra Oldekerk. Leerlingen van groep 8 moeten binnenkort een keuze maken voor het voortgezet onderwijs. Open Dagen bezoeken van verschillende scholen helpt om een goede keuze te maken. Vorige week opende Terra Oldekerk de deuren voor leerlingen groep 7/8 en hun ouders/ verzorgers. Rondkijken, sfeer proeven, informatie vragen over lestijden, de schoolbus, ondersteuning, vakken… het was allemaal mogelijk. Daarnaast waren er informatierondes over het vmbo-groen. Bezoekende leerlingen konden zelf meedoen met verschillende activiteiten en werden daarbij begeleid door leerlingen van Terra Oldekerk. Veel bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om in gesprek te gaan met docenten en leerlingen. Leerlingen groep 7/8 die nog meer willen weten over Terra Oldekerk zijn van harte welkom op de Doe-Dag op woensdag 12 februari. Tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen de leerlingen interessante lessen volgen, met een heus lesrooster én een pauze in de kantine. Opgeven kan via oldekerk@voterra.nl of via 0594-50 58 00. Voor ouders/verzorgers leerlingen groep 8 en instromers is er op dinsdag 11 februari nog een inloopavond van 19.30 – 21.00 uur, waar zij al hun vragen kunnen stellen. Opgave vooraf is niet nodig.