Kapitein blijkt moordenaar in ‘Doezum aan Zee’

0
336

DOEZUM – De eerste twee weekenden van februari was het een drukte van belang in Doezum aan Zee. Vier keer een volle zaal met toeschouwers die genoten van het blijspel Bikini’s en Bratwurst. Bijzonder was dat de schrijfster van het blijspel de laatste avond ook aanwezig was.

Na drie seizoenen was toneelvereniging Apart Volk weer terug in Doezum. De voormalige kerkzaal was omgetoverd tot toneelzaal. Een heleboel vrijwilligers verzorgden de catering en de opbrengst was voor het nieuwe dorpshuis van Doezum. Wat iedereen bezig hield na de uitvoeringen was de vraag: ‘Wie is de moordenaar?’ Men kon het antwoord invullen en inleveren. De moordenaar was de kapitein en uit de goede inzendingen kwam Stijn van der Veen uit Bedum als winnaar uit de bus.

Hij werd afgelopen week verrast met een heerlijke slagroomtaart met daarop de afbeelding van de moordenaar.