Galerie KunstHof opent expositie Mello Wit

0
405

GROOTEGAST – Afgelopen vrijdag opende Galerie KunstHof in Grootegast een nieuwe expositie van Mello Wit uit Groningen. Mello is geboren en getogen in de stad Groningen op 22 september 1948. Hij legt zich inmiddels, nu hij gepensioneerd is, helemaal toe op het maken van olieverfschilderijen. Zijn inspiratie haalt hij uit de natuur en maakt voornamelijk werken in figuratieve vorm en schildert bij voorkeur landschappen en stillevens en soms portretten. Ideeën haalt hij uit eigen fotomateriaal, fantasie en door gewoon goed om zich heen te kijken. Thuis werkt hij alles uit omdat hij dan geen last heeft van weersomstandigheden. Zo komen deze kunstwerken tot stand met een eigen handtekening die bij de schilder past. De galerie in Grootegast is na de opening elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur en op afspraak.