Kinderen en jongeren in actie tijdens Zaalvoetbaltoernooi Grijpskerk

0
493

GRIJPSKERK – Afgelopen vrijdag stond helemaal in het teken van voetbal in Grijpskerk. Sporthal Bokkediek was van 12.00 tot 21.00 uur gevuld met de échte fanatieke voetballiefhebbers. Buurtwerk Jeugd & Jongeren (Sociaal Werk de Schans, Zuidhorn) organiseerde deze dag een zaalvoetbaltoernooi voor basisschoolleerlingen van groep 5 t/m 8 en jongeren tot en met klas 4 van de middelbare school. In teams van vijf personen streden alle teams in hun leeftijdscategorie tegen elkaar. Onder sportieve omstandigheden deed een ieder zijn uiterste best om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. De sporthal vulde zich afgelopen vrijdag niet alleen met voetballers, maar er waren ook de nodige toeschouwers aanwezig, die zichtbaar genoten van het enthousiasme van de voetballers.