Potgrondverkoop World Servants Westerkwartier

0
144

STREEK – Aankomende zomer gaan 24 jongeren en twee volwassenen uit het Westerkwartier op reis met een project van World Servants. World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo’n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Zuid-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school, een kliniek of cacaocentrum. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering. Voor deelname aan de projecten de komende zomer moet ongeveer 70.000 euro bijeengebracht worden. Dat doen de jongeren door middel van allerlei acties. Eén van de acties is de potgrondverkoop. Zaterdag 29 februari  wordt in Leek, Tolbert en Marum huis-aan-huis potgrond verkocht voor dit goede doel.