Dames nemen afscheid bij Begrafenisvereniging Grootegast

0
403

GROOTEGAST – Begrafenisvereniging Grootegast heeft vorige week tijdens de ledenvergadering van de vereniging afscheid genomen van twee trouwe, zeer gewaardeerde ‘koffiedames’ en een bestuurslid. Ellie van der Velde-Koning en Stien Huistra-Haaksma als koffiedames en Fokke Kronemeijer als bestuurslid zijn gestopt met hun werkzaamheden voor de vereniging. “Deze gebeurtenis verdiende wel even aandacht vond het bestuur”, laat Dina Hoeksema-Bolt weten. Het bestuur bedankt het drietal dan ook voor hun jarenlange inzet. “Ellie is 40 jaar koffieschenkster geweest en Stien 35 jaar”, gaat Dina verder. “Fokke is 22 jaar bestuurslid geweest en was jarenlang secretaris. Alle drie zijn ze in de bloemen gezet, waarbij ook een envelop met inhoud voor een ieder niet mocht ontbreken.Het zijn bijzondere mensen met grote verdiensten voor de vereniging”. Het afscheid van het drietal vond plaats in Grand eetcafe “de Klap” te Grootegast.