Jubilea en afscheid vrijwilligers Rode Kruis Noord -West Groningen

0
340

ZUIDHORN/STREEK – Onlangs was er in Zalencentrum Balk te Zuidhorn weer de jaarlijkse bijeenkomst van de vrijwilligers Rode Kruis Noord – West Groningen. Deze avond stond in het teken van afscheid nemen van de vrijwilligers die zich tientallen jaren hebben ingezet voor sociale hulpverlening. Helaas moet deze groep met hun activiteiten stoppen, omdat het Rode Kruis terug gaat naar haar kern taken. Dat is hulp bieden in noodsituaties. Tegelijk kreeg een aantal Rode Kruisers een erkenning en speld, omdat zij meerdere jaren voor het Rode Kruis werkzaam waren. Mw. H. Loonstra (30 jaar), dhr. R. Cruiming (40 jaar), dhr. R. Rozema (10 jaar), mw. D. Zwerwer (10 jaar) mw. A. Lukassen (20 jaar) en dhr. W. Hummel ( 20 jaar) werden allen in het zonnetje gezet. De feestelijke bijeenkomst werd afgesloten met een optreden van dhr. G. Sennema. Hij vertelde en zong over zijn leven in Grijpskerk.