LEGiO-RUN 2020 gaat niet door in verband met Coronavirus

0
238

GROOTEGAST – Tot grote spijt van de organisatie gaat de LEGiO-run op 4 april niet door. De organisatie van de LEGiO-run voelt zich verantwoordelijk voor de deelnemers, vrijwilligers, bezoekers en inwoners. “Wij hebben deelnemers uit bijna het hele land. Wij nemen onze verantwoordelijkheid om niet bij te dragen aan verdere verspreiding van het Corona virus”, aldus het bestuur. De LEGiO-run zal ook niet op een later tijdstip dit jaar plaatsvinden. Voor diegene die zich heeft ingeschreven geldt dat hij/zij het  deelnamegeld niet retour krijgt. Hierbij wordt verwezen naar de algemene voorwaarden. Verder blijft de inschrijving van dit jaar staan voor 3 april 2021. Dit geldt ook voor deelnemers die gratis konden meedoen in verband met sponsoring of een winactie. De kosten van gekochte shirts worden wel teruggestort. Het bestuur laat verder weten het besluit zeer te betreuren. “Wij hopen op begrip, maar we kunnen ons ook voorstellen dat er verder reacties en vragen zijn. Hier kunnen wij momenteel echter nog geen antwoord op geven”, aldus het bestuur.