Jubilarissen op later moment in het zonnetje gezet

0
185

STREEK – Normaliter brengt burgemeester Ard van der Tuuk altijd een bezoekje aan jubilerende echtparen in de gemeente Westerkwartier. Wanneer een echtpaar 60 of zelfs 65 jaar getrouwd is, krijgen zij steevast bezoek van de burgervader. Hij verrast hen vaak met een prachtige bos bloemen. Door de coronacrisis waar heel Nederland momenteel van in de ban is, is het voor Van der Tuuk niet mogelijk om een bezoek te brengen aan de jubilarissen. “Maar we maken dat, na deze moeilijke tijd waar we in zitten, meer dan goed. De jubilerende echtparen worden hoe dan ook op een later moment in het zonnetje gezet”, aldus de burgemeester. De jubilarissen moeten dus nog even geduld hebben, maar kunnen na deze lastige weken, of misschien zelfs maanden, alsnog een mooie bos bloemen verwachten.