Buitenpost wint ruim van GOMOS in oefenduel

BUITENPOST – Het eerste elftal van vv Buitenpost kwam afgelopen zaterdag in een oefenduel in actie tegen voetbalvereniging GOMOS. De ploeg uit Norg komt in de competitie uit in de eerste klasse op zondag. In de eerste helft waren beide teams zeer gewaagd aan elkaar, maar in het tweede bedrijf lieten de Buitenposters zich meer zien. Na de 1-0 van Rob Schokker in de zestigste minuut, besliste Folkert van Dongera een kwartier voor tijd de wedstrijd door de 2-0 tegen de touwen te schieten. Daar bleef het echter niet bij. Vlak voor tijd werd er een overtreding op Mike Visser gemaakt in de zestienmeter, waardoor de scheidsrechter niets anders kon dan een penalty te geven. Deze werd door Schokker onberispelijk binnengeschoten. Op zaterdag 28 augustus speelt Buitenpost de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Om 14:30 uur is dan De Dijk de tegenstander op Sportpark de Swadde.