Flamingo’s wint met overtuiging van Sios

facebook

BUITENPOST - Flamingo’s 1 is op zaterdagavond 18 februari afgereisd naar Wolvega, waar ze mochten aantreden tegen Sios Jumbo Wolvega, de hekkensluiter van de competitie.
Flamingo’s is tot op heden ongeslagen. Voorafgaand is er een duidelijk plan gemaakt voor de wedstrijd, dit resulteerde in een felle start. Met twee doelpunten van Coen de Jong en Hendrik Land stond het na de eerste acht minuten al 0-4. Vanaf dat moment komt Sios ook op het scorebord en wordt er heen en weer door beide teams gescoord. Flamingo’s blijkt in tegenstelling tot Sios, meer kansen nodig te hebben om te scoren. Echter blijft het gat in de score ten gunste van de Flamingo’s aanwezig, na 22 minuten spelen is de score 6-10. In de laatste fase voor de rust weten de Flamingo’s nog uit te lopen naar een stand van 8-15. Vervolgens weten de Flamingo’s in de tweede helft de stand nog verder uit te breiden. Met nog een aantal fraaie treffers, waaronder de bridge strafworp door Hendrik Land, weet het vlaggenschip van Flamingo’s uiteindelijk te winnen met 13-29. De eerstvolgende wedstrijd vindt plaats op zaterdag 11 maart in Buitenpost tegen de Hoeve.