In Beeld – Angela Wagenaar

Angela Wagenaar is de eigenaresse van The Dance Area. Samen met Brenda Kuper organiseert zij een 4 uur lange Zumba marathon aan de Sportlaan 1 te Zuidhorn. Het begint om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De opbrengst hiervan zal naar Stichting Vluchtelingenwerk – Project Samenspel gaan. ‘Ik ken Brenda via de dansschool. Ik was gelijk fan van haar enthousiasme en nam haar aan als Zumba instructeur. We hebben het vaak over maatschappelijke onderwerpen. Wat er tegenwoordig allemaal gebeurt met vluchtelingen, daar word ik erg verdrietig van. Daarom bedachten wij de Zumba marathon, om op deze manier geld in te zamelen voor het goede doel. De deelnemers zullen 4 uur achtereenvolgend dansen. Ze worden begeleid door 10 instructeurs uit het Noorden die elkaar steeds afwisselen en elk een eigen stijl toepassen. Ik wil in het bijzonder ook Fabian van Kids No Music en Henk Terpstra bedanken voor hun inzet bij de organisatie. Dit wordt de eerste keer dan ik zoiets organiseer en ik hoop op een mooie opkomst. Het is in principe voor volwassenen, maar kinderen onder begeleiding zijn natuurlijk ook van harte welkom.’ Via www.gofund.me/6f64a5c7 kunnen mensen tickets kopen of een donatie leveren.